Slagter Baunehøjs menuer
– gode klassiske retter
-
ForretterEn god start på et dejligt måltid.Pr. kuvertkr. 40,00 – kr. 60,00
-
HovedretterVeltillavede hovedretter.Pr. kuvertkr. 115,00 – kr. 170,00
-
Klassiske retterGode og uformelle danske retter.Pr. kuvertkr. 60,00 – kr. 90,00
Menuer ud af huset
– udsøgte retter med masser smag
Gode anledninger skal gerne fejres med lækker mad på bordet. Hos Slagter Baunehøj på Brøndbyøster torv giver i gerne en hjælpende hånd med middagen uanset og det er en festmenu eller en uformel middag du har brug for.
Menuer til festen
Står den på fest og fejring af mærkedage som runde fødselsdage, konfirmation eller en helt tredje begivenhed så er Slagter Baunehøj klar med række gode bud på menuen til festmiddagen. Du sammensætter selv din menu fra vores store udvalg af lækre forretter og hovedretter alt efter hvad du bedst kan lide og hvad der passer bedst til dit arrangement. Du vælger selv om vi skal hjælpe dig både med forretten og hovedretter eller en af delene. Vores menuer skal være en god oplevelse for dig og dine gæster og ikke mindst en rigtig god smagsoplevelse. Som slagterforretning er vi stolte af vores håndværk og vores viden om det gode kød vi går derfor
meget op i at komplimentere det med andre råvare af rigtig god kvalitet.
De gode klassikere
Er det en mere uformel løsning du har behov for til dit næste arrangement, så kan du gå på jagt i vores klassiske retter. Her har vi en hel stribe af gode fra det danske køkken samt andre populære retter. Alle retterne er lavet med kærlig hånd og gode råvarer så du får god smag for alle pengene. Vores klassiske retter er gode til mange typer uformelle arrangementer. Det kunne være bestyrelsesmiddag i boldklubben eller en god sammenkomst i gode venners lag hvor i helst vil slippe for at stå for madlavningen.
Har ud spørgsmål til noget i forbindelse med vores menuer eller klassiske retter så er du naturligvis altid klar til at give råd og vejledning. Så slå på tråden eller kig forbi butikken og lad os få en snak om dit kommende arrangement.